Woningontruiming Den Haag Rotterdam Zoetermeer

Walther Woningontruiming is een erkend woningontruimingsbedrijf

Bent u op zoek naar een woningontruiming specialist in de regio Groot Den Haag, Rotterdam Zoetermeer, die snel en discreet een woning, bedrijf of zorgkamer kan ontruimen? Vraag dan beslist een prijs op bij Walther Woningontruiming Zoetermeer. Ons familiebedrijf voert sinds 2008 in opdracht naar volle tevredenheid woningontruimingen, bedrijfsontruimingen en senioren verhuizingen uit in de regio Groot Den Haag, Groot Rotterdam en Zoetermeer.

Allround ontruimingsspecialist voor de particuliere- en zakelijke markt

Geen enkele woningontruiming is gelijk. Dat geldt ook voor de kosten van een professionele woningontruiming. Een kleine woningontruiming is goedkoper dan een omvangrijke. Daarom komen wij altijd eerst bij u kijken om te zien wat de daadwerkelijke omvang van de woning is die ontruimd dient te worden en of wij eenvoudig bij de woning kunnen komen. Inboedel die niet hergebruikt kan worden brengen wij naar de milieustraat. Hiervoor moeten wij kosten maken. Deze zijn in onze offerteprijs inbegrepen. Daarnaast is het van belang, dat in kaart wordt gebracht of er spullen zijn die u wilt behouden en die bezorgd moeten worden op een ander adres. Wanneer dit allemaal helder is ontvangt u van ons een maatwerk offerte incl. een all-in prijs. U weet dan precies waar u aan toe bent. Geen verrassingen achteraf.

 

woningnontruiming

Tijdens een woningontruiming kunt u kiezen voor aanvullende diensten

Walther Woningontruiming is een allround woningontruimer. Als woningontruiming specialist kunnen wij u vrijwel volledig ontzorgen door extra diensten aan te bieden. Denk hierbij aan zaken als: behang afstomen, eindschoonmaak, grofvuildienst, herstelwerkzaamheden, sleutelservice, trap- en vloerbekleding verwijderen. Vanwege de scherpe prijsstelling bieden wij deze  aanvullende diensten uitsluitend in combinatie met een woningontruiming aan! Als u akkoord bent met onze offerte, dan komen wij op de afgesproken datum naar u toe voor het uitvoeren van de woningontruiming werkzaamheden. Na afloop ontvangt u een factuur voor de verrichte werkzaamheden en is uw woning bezemschoon.

Vrijblijvende offerte voor een woningontruiming ontvangen?

U kunt 7 dagen per week contact met ons opnemen voor een offerte op maat. Neem bij voorkeur telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 085 – 0609666, want dan kunnen wij direct een vrijblijvende afspraak met u maken.