Wie zijn wij

Walther Woningontruiming is gevestigd in Zoetermeer. Het is een echt familiebedrijf dat sinds 2008 wordt gerund door eigenaar Koos Walther. Sinds enkele jaren doet hij dat samen met zijn vrouw Steffy. In de loop der jaren is Walther Woningontruiming uitgegroeid van een lokale woningontruimer tot een allround woningontruimingsbedrijf dat een breed scala aanvullende diensten aanbiedt in de regio’s Den Haag, Zoetermeer, Delft en Groot-Rotterdam. Een overzicht van alle diensten die wij aanbieden vindt u in de rubriek aanvullende diensten. Al deze werkzaamheden worden met de nodige zorg door de eigen mensen van Walther Woningontruiming Zoetermeer verzorgd. Zo kunnen wij topkwaliteit garanderen.

Koos en Steffy Walther werken uitsluitend met maatwerk offertes. Om deze reden komen wij altijd op afspraak bij u langs om te zien welke werkzaamheden verricht dienen te worden. Op basis hiervan ontvangt u van ons een maatwerk offerte inclusief een all-in prijs. U weet dan precies hoe hoog de exacte kosten van een woningontruiming, bedrijfsontruiming of senioren verhuizing zijn. Dus geen onaangename verrassingen achteraf. Bovendien ontvangt u van ons een ontruimingsgarantie op het afgesproken tijdstip. Bij Walther Woningontruiming geldt niet alleen in woord, maar ook in daad afspraak is afspraak.

Omdat Walther Woningontruiming het milieu een warm hart toedraagt, bieden wij inboedel dat een 2e leven verdient aan bij Kringloop Centra. Gezinnen die minder draagkrachtig zijn kunnen hier dan gebruik van maken. Is dit niet meer mogelijk dan bieden wij inboedel, dat wij geen 2e leven kunnen bieden, aan bij de milieustraat conform de wettelijke richtlijnen. Voor een betaalbare woningontruiming, bedrijfsontruiming, senioren verhuizing of spoedontruiming kunt u ons als particulier, bedrijf of instelling 7 dagen per week telefonisch benaderen. Bedrijven, gemeenten en instellingen die regelmatig met ontruimingen te maken hebben kunnen wij een aantrekkelijk ontzorgingsabonnement op maat aanbieden.