Huisontruiming gratis wanneer waarde inboedel kosten overstijgt

Walther Woningontruiming brengt de restwaarde inboedel in mindering offerte

Veel woning ontruiming bedrijven in de regio’s Delft, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer houden geen rekening met de eventuele restwaarde van goederen en inboedel. Bij Walther Woningontruiming wordt hier wel rekening mee gehouden. Enkele keren per maand komt het dan ook voor dat wij een huisontruiming gratis doen, omdat de geschatte restwaarde van de inboedel de kosten van de ontruiming compenseert. Voor een opdrachtgever is dat een fijne bijkomstigheid, want de huisontruiming wordt door ons familiebedrijf gratis gedaan.

Restwaarde inboedel wordt door eigenaren vaak overschat

Zeker wanneer het een oudere inboedel betreft van de laatste bewoner, die overleden is of vanwege gezondheidsreden naar een verzorgingstehuis moet, wordt de restwaarde door de nabestaanden / familie schromelijk overschat. Maar al te vaak denkt men, dat de restwaarde duizenden euro’s vertegenwoordigt. Helaas is dat niet het geval. Dit is ook de verklaring, dat de meeste ontruimingsbedrijven geen vergoeding geven voor de inboedel. Bij Walther Woningontruiming doen wij dat wel. De theoretische opbrengst brengen we in mindering op de kosten van de huisontruiming. Maar sporadisch komen we inderdaad een inboedel tegen waarvoor we de huisontruiming gratis kunnen uitvoeren.

Kosten ontruimen woning na overlijden voor verkoop

Een huisontruiming gratis is bij Walther Woningontruiming écht gratis

Wat bedoelen wij hiermee. Wanneer wij op basis van uw inboedel de huisontruiming gratis voor u willen verzorgen, dan komen er ook achteraf geen kosten bij voor bijvoorbeeld het afvoeren van goederen die niet hergebruikt kunnen worden naar de milieustraat. Er zijn aanbieders, die hiermee achteraf komen. Bij Walther Woningontruiming is gratis dan ook gratis. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor het brengen van goederen, die een 2e leven verdienen, naar bevriende kringloopcentra. Kortom of wij een huisontruiming gratis voor u uit kunnen voeren hangt volledig af van de restwaarde. Vaak is deze bij lange na niet kostendekkend, maar levert het een korting op de huisontruiming kosten op. Wilt u een maatwerk offerte ontvangen? Neem dan voor het maken van een vrijblijvende afspraak telefonisch contact met ons op en bel: 085 – 0609666