Bedrijfsontruiming met verstand van zaken

Discreet, efficiënt, snel en met oog voor detail

De aanpak van een bedrijfsontruiming Den Haag Rotterdam Zoetermeer hangt af van de reden waarom een bedrijf ontruimd dient te worden. Betreft het een reguliere verhuizing van een bedrijf naar een ander pand, dan zal vooraf in kaart gebracht moeten worden welke goederen en inboedel verhuisd moeten worden naar het nieuwe pand. Eveneens moet in kaart gebracht worden wat er met de resterende goederen en inboedel dient te gebeuren. Als dat in kaart is gebracht, dan kan een bedrijfsontruiming op de afgesproken data worden uitgevoerd. Voordeel voor u als opdrachtgever is, dat onze collega’s veel ervaring hebben met bedrijfsontruimingen en zaken die van waarde zijn tijdig signaleren.

Een bedrijfsontruiming als gevolg van een faillissement

Wanneer een bedrijfsontruiming in Rotterdam, Den Haag of Zoetermeer het gevolg is van een (aankomend) faillissement dan is er, zolang er geen beslag op de goederen en inventaris is gelegd, haast geboden. In opdracht kunnen wij de bedrijfsontruiming voor u verzorgen. Wel gelden er bijzondere betalingsvoorwaarden. Ligt er wel een beslag op uw goederen en inventaris, dan ontraden wij u ten zeerste om een bedrijfsontruiming uit te laten voeren. Walther Woningontruiming kunt u in dit soort situaties dan ook niet inschakelen. Dankzij onze expertise worden wij door steeds meer deurwaarders voor een bedrijfsontruiming ingeschakeld.

 

2e Leven voor goederen en inventaris zoals meubilair kasten stellingen

Inventaris zoals meubilair, kasten en stellingen proberen wij zoveel als mogelijk een 2e leven te geven. Wij bieden deze zoveel als mogelijk bij bevriende Kringloopcentra aan zodat ook gezinnen met een kleine beurs in staat zijn om bureaus, kasten en stellingen die bestemd zijn voor zakelijk gebruik te kopen. Walther Woningontruiming is een allround ontruimingsbedrijf. Wij kunnen u een groot aantal diensten aanbieden. Zie de rubriek aanvullende diensten

Voor een vrijblijvende maatwerk offerte bedrijfsopruiming in de regio’s Den Haag, Rotterdam of Zoetermeer nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via telefoon 085 – 0609666.