Aanvullende diensten Walther Woningontruiming

Breed scala diensten waarmee wij u kunnen ontzorgen

Als dé erkende woning- en bedrijfsontruiming specialist voor de regio’s Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer hebben wij de afgelopen jaren op basis van de wensen van onze klanten ons dienstenpakket fors uitgebreid. Hielden wij ons de eerste jaren uitsluitend bezig met het ontruimen van woningen en bedrijven. Nu zijn daar tal van extra diensten bijgekomen. Wij hebben onderstaand een aantal van deze maatwerk diensten voor u op een rijtje gezet.

Behang afstomen

Eindschoonmaak

Grofvuildienst

Herstelwerkzaamheden

Seniorenverhuizing

Trapbekleding verwijderen

Vloerbekleding verwijderen

Zorgkamerontruiming

Dit is een overzicht van diensten waarvoor men ons tijdens een ontruiming kan inschakelen. Al deze aanvullende diensten hebben één ding gemeen. Zij hebben allen te maken met het (bezemschoon) opleveren van een woning of bedrijfspand. Omdat wij voor deze aanvullende diensten een zeer scherpe prijs berekenen kunt u deze aanvullende diensten uitsluitend afnemen in combinatie met een woningontruiming of bedrijfsontruiming.

Maatwerkdiensten voor de zakelijke dienstverlening en gezondheidszorg

Voor zakelijke dienstverleners en gezondheidsinstellingen biedt Walther Woningontruiming aantrekkelijke maatwerkdiensten aan in de regio’s Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer. Onze betrokken en deskundige specialisten kunnen u op tal van onderdelen volledig ontzorgen. Wanneer u hiervoor belangstelling heeft komen wij graag bij u langs voor een informatief gesprek. Ook voor relevante diensten die niet in bovenstaand overzicht staan vermeld staan wij als allround ontruimingsbedrijf open. Voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via telefoon 085 – 0609666. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook. Raadpleeg hiervoor de rubriek contact